Een lid van de jury – Blog van Irene

Irene

Sinds 2010 ben ik lid van Theaterkoor Music for All. In deze 6 jaar heb ik met verschillende voorstellingen meegedaan.

Geen prinsesje

Misschien heb je me gezien als marktvrouw tijdens de voorstelling Scrooge in Zevenaar.  Als ’immer-etende dikke dame’  in de musical Freudiana in Dieren.  Of als ‘stofzuigende vrouw met snor’ met een knipoog naar Freddy Mercury van Queen, tijdens een dinershow in Theothorne. Ik hou van toneelspelen, niet van lange vaste teksten, maar een kleine en bizarre rol ligt mij wel. Ik denk dat het nog wel even duurt voor ik als prinsesje het toneel op zal gaan, maar je weet maar nooit….

Zang

Bij Music for All zing ik als alt. Ik waardeer de muziekstukken die we aan het instuderen zijn enorm. Stukken gecomponeerd en vaak ook geschreven door Christan Grotenbreg, onze dirigent en pianist. Prachtige muziek, heerlijk om te zingen. Vooral de koorstukken, waar het hele koor  meezingt vind ik erg mooi. Ik kan echt genieten tijdens een repetitie.

Recht van spreken

Al een hele tijd zijn we aan het repeteren voor de nieuwe voorstelling ‘Recht van spreken’: een voorstelling over een warrige vader die al jaren zijn kamer niet afkomt. Kleingehouden door vrouw en kinderen. Een pakkend familiedrama, gespeeld door een paar toppertjes van ons koor. Ik zal in dit stuk deel uitmaken van het koor, dat de jury speelt in de rechtszaak.

Ik heb er zin in. Komt u, kom jij ook?

Irene Roodhuizen

Klik hier voor tickets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s