Over Music for All

Theaterkoor Music For All is opgericht in september 1999.

Wij zijn een theaterkoor waar met veel plezier en gedrevenheid wordt gezongen en geacteerd. De leden worden sinds enkele jaren aangestuurd door professioneel muzikaal leider Christan Grotenbreg.
Diverse regisseurs, waaronder Dennis Willekens, Wim Sanderse en Richard Sprokkereef en Jasper Korving hebben het koor de afgelopen jaren begeleid. Op dit moment wordt er gewerkt met regisseur en scriptschrijver Laura Geurts.

Naast de grote eigen voorstellingen wordt er elk jaar een ‘Open podium’ georganiseerd, een avond waarop de leden iets mogen opvoeren voor elkaar en voor belangstellenden. Soms in groepjes en soms alleen. Er is in de afgelopen jaren van alles langs gekomen: cabaret, toneel, dans en zang in allerlei genres.

Ook treedt het theaterkoor regelmatig op ‘in het land’, bijvoorbeeld tijdens Kerstfairs, voor ondernemersverenigingen, bij het Openluchtmuseum of op uitnodiging van andere koren of muziekgroepen.

Wij repeteren op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Theothorne in Dieren.
Wanneer je interesse hebt om bij ons te komen zingen, neem dan contact op met Karin Ouwerkerk via theaterkoor.musicforall@gmail.com

Het bestuur van Music for All bestaat uit:

  • Voorzitter: Arne van Hout
  • Secretaris: Karin Ouwerkerk
  • Penningmeester: Herman Luimes
  • Algemeen lid: René Kolkman
  • Algemeen lid: Marianne Zeilmaker

De artistieke leiding van Music for All bestaat uit

  • Dirigent/ componist : Christan Grotenbreg
  • Regisseur/ scriptschrijver: Laura Geurts

Maak kennis met Christan Grotenbreg Muzikaal leider van Music for All

Vanaf 1987 ben ik actief werkzaam in de muziekbranche.
In 1980 begon ik aan mijn opleiding aan het Stedelijk Conservatorium en Dansacademie in Arnhem, met als hoofdvakken Schoolmuziek/Piano/Klarinet klassiek en Saxofoon lichte muziek.
In de jaren na de diplomering ben ik vooral werkzaam geweest als docent piano en saxofoon, en heb enige tijd muziekles gegeven aan het Rhedens Lyceum te Rozendaal.
Vanaf de jaren 90 ging het accent steeds meer richting het musiceren. Ik trad op met talloze bands en artiesten, vaak live maar ook voor radio en T.V. opnames bij o.a. NCRV, NPS en VARA.
Gaandeweg heb ik een eigen stijl ontwikkeld die zich uit in mijn composities, arrangementen en performance.

Mijn muzikale expertise werd beloond met o.a. de Burgemeester de Bruinprijs, en veel van mijn composities vonden hun weg naar het Nationaal Songfestival (finale).
Daarnaast heb ik ervaring als docent Solfege en liedbegeleiding bij de Willem Nijholt Academie (nu de Nederlandse Musical Academie) en dirigeer ik een tweetal gemengde koren.

Christan Grotenbreg, componist, arrangeur en musicus

Voor Music for All is Christan onze artistieke leider. Hij schreef de muziek voor onze producties Machina en Recht van Spreken en was muzikaal leider van onze andere producties zoals Freudiana. Momenteel schrijft hij alle muziek voor onze nieuwe voorstelling: De Geduldsteen.

Maak kennis met Laura Geurts scriptschrijver en regisseur van Music for All

Laura Geurts (Haarlem 1996) is vanaf kinds af aan al bezig met muziek, theater en film.

Laura Geurts, muziektheatermaker, performer en docent

Na haar vwo te hebben behaald doet zij in 2015 de vooropleiding muziektheater aan Codarts conservatorium te Rotterdam. In 2016 start zij bij de muziektheater opleiding van ArtEZ en studeert daar in 2021 af als muziektheatermaker en performer.

Laura is een bevlogen docent die sinds 2021 musical en muziektheater les geeft bij ‘De vloer’ Arnhem. Daarnaast geeft ze verschillende theaterworkshops op middelbare scholen.

Daarnaast is Laura een maker, ze schreef voor Music for Alle het script en voert de regie over deze voorstelling.

One thought on “Over Music for All

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s