Muziektheater is gewoon heel erg leuk!

 

Enkele jaren geleden maakte ik kennis met Music for All. In eerste instantie als publiek bij Freudiana (2013) en Recht van Spreken (2016). Eigenlijk vond ik het erg leuk om zang en spel te combineren, maar wist niet of dit wat voor mij was. Tot ik meespeelde in Ruth, muziektheater bij de Dorpskerk in Rheden. Tijdens de generale stond ik op het podium en dacht: dit is gewoon echt heel erg leuk!

CIG_IMG120

Foto gemaakt door Sjaak Zeilmaker

Sinds september 2016 zing ik bij Music For All. Ik voel me thuis, het is een goede groep, waardoor ik me vrij voel om te zijn wie ik ben. Ik heb Machina zien groeien, eerst de muziek, later het verhaal, wat steeds mooier werd gedurende het hele proces. Nu we in de eindfase zitten, krijgt het verhaal steeds meer een plaats. Ik ben trots op al mijn medezangers en -spelers en  op wat we straks gaan neerzetten.

Ik wilde mijzelf uitdagen en gaf me op voor een kleine rol en was verrast voor de keuze van Wim en Christan voor mij als Hogepriester van het heilige Tandwiel, Eef.
Een beschouwende priester die af en toe haar medepriesters weer laat merken waarom en door wie ze eigenlijk zijn gekozen. Stil, met af en toe een opmerking om de gemoederen weer een beetje te kalmeren. Maar daarnaast ook zoekende, alles is eindig, ‘hoe sterk je wil ook is’ !

Mijn eerste rol, en solo zingen… spannend. Maar wat heeft Christan dat nummer mooi geschreven. Ik ben er supertrots op dat ik dat mag zingen.  En wat heeft Wim de teksten goed geschreven.
Nog een paar dagen en dan: geníéten aankomend weekend, op 29 en 30 september.

Kom allemaal kijken!

Karin Ouwerkerk

Tickets kun je HIER reserveren (of kopen aan de zaal).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s