Voorzitter (en speler) Arne vindt het spannend!

Weet je wat zo spannend is voor een voorzitter van Music for All? Of de organisatie op rolletjes loopt. Of alle leden tevreden zijn met het project dat we doen. Of leden en artistieke leiding lekker met elkaar samenwerken. Of het publiek massaal komt én geniet.

Weet je wat zo fijn is voor mij als voorzitter? Dat zoveel leden meedoen in de organisatie. Dat we twee fantastische decorontwerpers hebben, te weten Hennie en Sjaak! Dat we samenwerken met Christan en Wim, die ons steeds een beetje beter weten te maken!

Weet je wat zo spannend is voor mij als lid? Of ik mijn teksten wel onthoud. Of ik nog wel weet wanneer ik waar moet staan. Maar wat zo fijn is: Ik heb fantastische medespelers, waardoor we elkaar vanzelf door het verhaal trekken! En wat ook zo leuk is, is dat we deze keer weer een paar leden hebben die voor het eerst een grote rol spelen!

Kom kijken naar Machina, een prachtig stuk! En als u kijkt, bedenk dan eens hoeveel werk, liefde en passie in dit stuk zit. Van de bedenkers Christan en Wim, van onze decorbouwers, van de leden die de kleding hebben bedacht en van alle andere leden. Maar bovenal: geniet van dit stuk, dat zoveel met je doet door alle inzet en liefde die wij er in hebben gestoken!

Benieuwd naar het resultaat? Bestel HIER uw tickets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s