De verdediger – Blog van Marion

 

Marion aangepast

Al vanaf de oprichting in 1999 ben ik lid van Music for All.

Een grote familie

Het leek me altijd al leuk om in een koor te zingen en toen er een oproep kwam voor een musicalkoor, heb ik me meteen aangemeld. Het is heerlijk om te zingen en heel bijzonder hoe je iedereen door de jaren heen ziet groeien met zingen en acteren. Het is een erg leuke groep, een grote familie. Zeker de periode rond de voorstellingen; dan zie je elkaar veel en trek je veel met elkaar op.

Blij met de dirigent

Ik ben heel blij met onze huidige dirigent Christan. Hij is zeer muzikaal en altijd enthousiast. Daar word je vanzelf al vrolijk van. En de muziek die hij heeft geschreven voor Recht van Spreken, pareltjes zijn het!

Vorig jaar zijn we begonnen  met deze productie. Er werd toen gevraagd wie er een rol wilde spelen, groot of klein. Nou vind ik het altijd wel leuk om iets te doen, dus had ik me opgegeven voor een kleine rol. Ik was dan ook erg verrast dat ik een grotere rol kreeg. Daar moest ik nog wel even over nadenken. Maar niet te lang, hoor. Ik besloot al snel om de rol aan te nemen. Want ja, de uitdaging hè!

Steun van de regisseur

Natuurlijk moeten we heel veel oefenen,  soms wel een paar keer in de week. Gelukkig krijgen we vaak steun van onze regisseur Wim. Hij is er bijna altijd bij om ons te helpen en te sturen in het acteren. Ook heeft hij veel geduld met ons. En dat voelt erg prettig, moet ik zeggen.

De waarheid?

In het stuk Recht van Spreken word ik uit de jury geplukt om de rol van verdediger op me te nemen. Veel zin heb ik daar niet in, maar de rest van de juryleden luist mij erin, zeg maar. En dan begint er een rechtszaak met bijzondere, vreemde familieleden, die toch wel erg rare ideeën hebben. Zie daar de waarheid maar eens uit te krijgen. Of mij dat gaat lukken? Komt dat zien en oordeel zelf.

Tickets bestellen kan hier of verkoop aan de zaal.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s